Elke dag beter...

Slimmer, sneller en beter bouwen

De kracht van Hegeman Bouwgroep is het continu verbeteren van processen. Met partners die begrijpen dat verbeteren en vernieuwen buiten hun comfortzone ligt. Samen leggen we als professionals onder elkaar, onze lat steeds weer hoger. De onderlinge betrokkenheid is groot. We vieren successen, geven elkaar feedback en streven vervolgens naar nog betere resultaten.    

TRANSPARANTIE EN OPENHEID

Samenwerken zit ingebakken in de cultuur bij Hegeman Bouwgroep en haar partners. En continu verbeteren gaat over gezamenlijk stappen dúrven nemen. Producten en processen kunnen zichzelf niet verbeteren, dat moet een team van gemotiveerde mensen doen. Transparantie en openheid maakt dat we leren we van elkaar.

VERNIEUWEND

We denken in het wegnemen van obstakels en dragen oplossingen aan waar het efficiënter of beter kan. Daarom ondernemen wij continu experimenten in de praktijk die ons antwoord geven op de vraag: “is deze stap een verbetering die ons dichter bij onze doelen brengt?” Dat is waar dagelijks verbeteren over gaat en daarom werken wij One-Piece-Flow.  

ERVAAR HET ZELF

Meer weten over continu verbeteren bij Hegeman Bouwgroep? Mail of bel 0546-45 45 41 voor direct antwoord op uw vragen.  

Uitgelicht

Elke dag beter.

Nieuwe Website

Trots presenteren wij onze nieuwe website. De laatste maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan het vernieuwen van onze website. Het resultaat mag er zijn; een moderne, frisse site die aansluit bij de visie van Hegeman Bouwgroep. 

Binnen de nieuwe site hebben we de mogelijkheid om het onderscheidend vermogen en onze toegevoegde waarde te laten zien. Een bedrijf waar met passie en verrassende mogelijkheden aan dé optimale oplossing gewerkt wordt.

Mocht u nog iets missen op de website, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Buiten de website kunt u ons natuurlijk ook volgen via onze social media kanalen. 

 


Kant-en-klaar trapgat, casco en installatie in 1 dag!

Sinds maart 2014 monteren we elke dag een casco, oftewel elke dag één woning wind- en waterdicht. Sinds kort monteren we elke dag een casco mét installatie. En nu zelfs met kant-en-klaar trapgat; in één keer goed gemonteerd, in een paar minuten.

Hoe we dat voor elkaar krijgen?
Continu verbeteren met de juiste partners, oftewel elke dag beter!


Met ICB bouwen op hoog niveau

De ICB-keten streeft een ambitieus doel na; een woning vervangen -met een Nul op de Meter- woning, in één week. Door te koersen op een stabiel en voorspelbaar proces wordt duidelijk wat er in het proces, de samenwerking én het product moet verbeteren. En dat pakt de ICB-keten in kleine stappen aan. Onder het motto ‘elke dag beter’, brengt elke dag een verbetering ons dichter bij het gezamenlijke doel