Nieuwe medewerkers

Team uitbreiding

Misschien heb je ze al voorbij zien komen op de social media pagina's van Hegeman Bouwgroep. Op onze LinkedIn pagina zijn de uitgebreide verhalen te lezen.

Afgelopen donderdag 6 oktober 2022, zijn alle nieuwe medewerkers van Hegeman Bouwgroep welkom geheten. Hier waren de medewerkers uit de vestigingen Almelo, Hengelo en Zwolle bij aanwezig. Er is een korte introductie gegeven over Hegeman door een van de directeuren, Robert Meijerink. Waar staan we voor en hoe gaan we voor elke dag beter. Daarnaast was er nog tijd om elkaar wat beter te leren kennen. Door middel van verschillende stellingen kon er aangegeven worden wat je nou van toepassing vind op je werk. Wat drijft jou nou om elke dag op te staan en aan het werk te gaan?

We stellen vast een paar medewerkers aan je voor:

Peter Jurjens werkt als werkvoorbereider op de verduurzamingsafdeling. Hij zorgt voor de planning van projecten. Hij stelt vast wat er moet gebeuren en zorgt dat de materialen op tijd aanwezig zijn.  Van het begin tot het einde is hij nauw betrokken in het bouwproces. Op het moment werkt hij aan de verduurzaming van 50 woningen in Diepenheim. Peter is sportief, hij doet aan hardlopen en haalt de racefiets van stal. Daarnaast kijkt hij ook graag sport zoals voetbal, wielrennen en Formule 1.

Jorjit Khouri is een van de nieuwe BIM- modelleurs samen met Desré Ranft. Beiden gaan zij zich bezig houden met het beheer- teken, berekening en ontwerpwerkzaamheden in het Building Information Model. Het informatiemodel voor het realiseren van bouwprojecten. Beiden zijn ze sinds 3 jaar in Nederland om carrière te gaan maken. Op het moment werken ze mee aan mooie projecten. Beiden wandelen ze graag in de natuur.  Waar Jorjit ook graag afspreekt met vrienden en boeken leest. Maakt Desré graag foto's, luisterd ze naar muziek en tennist ze. 

Mike Nieuwland startte als trainee bij Hegeman Bouwgroep en wist al voor het afronden hiervan wat hij wilde gaan doen. Hij is gegaan voor de functie als planvoorbereider. Daarvoor heeft hij nog van 2 andere functies mogen proeven namelijk: assistent- uitvoerder en werkvoorbereider. Als planvoorbereider zorgt hij ervoor dat een project technisch en financieel haalbaar is. Hij vindt dat een harstikke leuke en leerzame functie. Het leuke aan een traineeship is dat het leren en de zelfontwikkeling voorop staat. 

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.