Verbouwing Hogeschool-
Viaa Zwolle

Voor Hogeschool Viaa in Zwolle hebben wij de werkzaamheden aan de Agora uitgevoerd. Agora is de Griekse naam voor een verzamelplaats, de plek waar het sociale leven zich afspeelde. Juist dat moet deze vernieuwde ruimte zijn. Een plek om leerlingen en personeel met elkaar te verbinden rondom het nieuwe open leercentrum.

Vernieuwde inrichting

De mediatheek heeft ook een volledig transformatie ondergaan. De ruimte heeft een nieuwe inrichting gekregen, met als doel om studenten een fijne en rustige leerplek te geven. De combinatie van rust, ruimte en waardevolle informatie maakt het een geweldige plek om te studeren. Daarnaast is er bij de verbouwing een multifunctionele zaal met collegetribune ontworpen. Deze zaal is voorzien van de nieuwste techniek. Om het tot een geheel te brengen is ook de laatste sanitaire groep vernieuwd. Deze groep heeft nu dezelfde stijl als in de overige bouwlagen.

Het was een afwisselend project, waarbij de korte lijnen met de opdrachtgever en adviseurs tot een mooi resultaat heeft geleid.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.