(Junior) Officemanager

  • Almelo
  • Fulltime / Parttime
  • MBO

Sta jij graag klaar voor anderen, ben je sterk in organiseren en coördineren en heb je oog voor detail? Herken jij je hierin? Wij zijn op zoek naar een (Junior) Officemanager die zorg draagt voor de representativiteit van Hegeman Bouwgroep en die zich bezighoudt met het onderhouden van een fijne werkomgeving voor de collega's.

Wat ga je doen?

Je ontvangt ons bezoek en bent het eerste aanspreekpunt voor binnenkomende telefoontjes. Jij zorgt ervoor dat iedereen zich bij Hegeman Bouwgroep welkom voelt. De uitstraling van onze kantoren bevestigt de kwaliteit waar Hegeman Bouwgroep voor staat. Jij bent daar dan ook erg scherp op. Jij ziet wat er nodig is, je handelt proactief en bent altijd bezig met verfijning. Onderdeel van je werk is dan ook de zorg voor de afwikkeling van zakelijke correspondentie, de algehele orde en netheid en het op niveau zijn van diverse voorraden. Hiervoor organiseer en coördineer je de schoonmaak en de aanwezigheid en verzorging van de bloemen en planten, dit in samenwerking met onze vaste dienstverleners. Jij houdt voorraadniveaus van kantoorartikelen bij en koopt deze in. Voor collega's regel je de werkkleding en ondersteun je bij de aanvraag, uitgifte en inname van werkplekuitrusting en voertuigen. In het kader van employer branding en marketing draag je je steentje bij in het posten van uitingen op de social media. Ook organiseer je kleine en grotere bijeenkomsten en feesten in overleg met de management assistent.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde opleiding MBO secretarieel of officemanagement
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent servicegericht en neemt initiatief
  • Je schakelt makkelijk tussen taken en laat je niet zomaar uit het veld slaan
  • Je weet om te gaan met vertrouwelijke informatie

Dan bieden wij jou:

Een zelfstandige, afwisselende functie in een fijne bedrijfscultuur, door een open werksfeer met een hecht en professioneel team, in een gloednieuw kantoor. Deze functie kan in een fulltime dienstverband of in een duo-functie. Wij zien jou graag succesvol zijn in deze rol en bieden dan ook ruimte voor jouw eigen ontwikkeling. Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw & Infra.

Reageren:

Ben jij de (Junior) Officemanager die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen en samen met je motivatie en curriculum vitae in te sturen.
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Heidy Harmsen, Management Assistent, via 06 - 30114598. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Sollicitatieformulier

Je kunt via onderstaand formulier solliciteren voor de vacature (Junior) Officemanager.