Lekker buiten leven-
Leeftuin Veenendaal

De leeftuin, 18 royale woningen

Het nieuwbouwplan De Leeftuin ligt op een van de wooneilanden van de Veenderij in Veenendaal-Oost. De Leeftuin bestaat uit achttien royale woningen: 8 opmerkelijk grote rijwoningen, 4 twee-onder-één-kapwoning, 5 vrijstaande met drie woonlagen en één vrijstaande woning met vier woonlagen. Alle huizen hebben een voor- en achtertuin; ook heeft elke woning een veranda of tuinkamer.

Energieneutraal en gasloos

De huizen zijn energieneutraal en dus gasloos; ze zijn voorzien van isolatiemateriaal van de laatste ontwikkelingen en hebben zonnepanelen op het dak. Het materiaalgebruik is hoogwaardig en duurzaam.

Geen woning hetzelfde

De woningen in verschillende typen, verschillende maten, verschillende oriëntatie en met metselwerk in verschillende kleuren. Ieder huis is dus letterlijk uniek. Wat wél overal hetzelfde is, de kwaliteit. Het materiaalgebruik is van hoge kwaliteit en zorgt voor een natuurlijke, warme en robuuste uitstraling. 

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.