Appartementencomplex-
Heemraadstraat Nijmegen

In Nijmegen ontwikkelen wij 38 huurappartementen in de gemiddelde prijsklasse inclusief 2 penthouses. De appartementen worden verdeeld onder twee gebouwen. De laagbouw bestaat uit 3 woonlagen en huisvest 12 driekamerappartementen. De twee gebouwen zijn verbonden door middel van een open en sfeervolle entree. Het hoogbouwcomplex bestaat uit 24 driekamerappartementen verdeeld over 6 woonlagen. De zevende verdieping bestaat uit 2 prachtige en ruime penthouses.

Omringd door natuur

Om de twee appartementencomplexen is veel groen te vinden. Dit maakt het wonen in de gebouwen ook erg aangenaam, vanuit de appartementen ben je omringd door natuur. Het terrein is omgeven met beukenhagen. De appartementen op de begaande grond hebben een beschut terras met rondom hagen en heesters. Dit zorgt voor de nodige privacy en voor een ontspannen en natuurlijk gevoel.

Indeling

Elke woonlaag beschikt over 4 appartementen, dit geldt voor zowel de hoogbouw en laagbouw. De balkons van de appartementen zijn gesitueerd op de hoeken, dit heeft als resultaat dat de bewoners een geweldig uitzicht hebben maar ook veel privacy. De 7de verdieping is geheel ingericht voor de twee penthouses. Rondom de penthouses liggen terrassen, hierdoor zijn de penthouses verder terug gebouwd. Dit zorgt voor een prachtig uitzicht vanuit de penthouses.  

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.