Verbouwing en nieuwbouw-
Dienstencentrum Wilp

Continuïteit in opdrachtgeversschap

Voor Stichting Zozijn hebben wij, na het bouwen van de zorgwoningen De Kemphaan te Raalte en het woonvoorzieningengebouw Het Boshuis op landgoed de Lathmer te Wilp. De uitbreiding van het Dienstencentrum op het landgoed de Lathmer te Wilp gerealiseerd.  

Verbouwing en nieuwbouw

Het dienstencentrum is met ruim 1000m2 uitgebreid. In het nieuwe gedeelte komen rondom een centrale hal o.a. vergaderruimtes, een aula, diverse werkplekken en een nieuwe keuken. De nieuwbouw strekt zich uit over dezelfde breedte als het bestaande gebouw. Het gebouw bestaat uit een gemetseld dak wat wordt ondersteund door houten penaten. Het dak biedt ruimte aan circa 300 PV panelen. Het bestaande gedeelte wordt verbouwd om te voldoen aan de eisen van de toekomst. Zowel de binnen- als de buitenkant zal qua ‘look and feel’ passen bij de nieuwbouw.

Continuïteit van zorg- en werkproces

Tijdens de bouwwerkzaamheden kunnen de zorg- en werkprocessen normaal door gaan, waardoor zorg en diensten gewaarborgd blijven. De ervaring in samenwerking tussen het team Stichting Zozijn en Hegeman Bouwgroep zorgen voor een gestroomlijnde uitvoering

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.