Stads én groen wonen in Deventer

Vlakbij het centrum verrijst Snippen aan de Dijk, de nieuwe groene woonbuurt van Deventer. Je woont hier weg van de hectiek, maar met het wervelende stadsleven om de hoek. De buurt komt op de plaats van de orchideeënkwekerij van Kloezeman. Als eerste bouwen we hier 26 verandawoningen.

Verandawoningen

De verandawoningen worden omringd door het groen, met aan de noordkant een waterpartij. Door de natuurlijke kleuren van de bakstenen, passen ze prachtig bij deze parkomgeving. Je parkeert in een speciale parkeerstraat. Daardoor is de ruimte tussen de woningen helemaal autovrij. Kinderen kunnen er veilig spelen en je zit er heerlijk onder je veranda. Achter heb je ook nog een besloten tuin. Lekker privé! Door de rust en de ruimte kun je je bijna niet voorstellen dat het centrum zo dichtbij is.

2- en 3- laagsewoningen

Je kunt kiezen uit twee woningtypen: van twee en drie woonlagen. Met 2 tot 4 ruime slaapkamers heb je de ruimte om jouw woonplannen waar te maken. Wooncomfort komt op de eerste plaats. Door de goede isolatie en ventilatie heerst er bijvoorbeeld het hele jaar een prettig binnenklimaat. En met de veranda en de tuin heb je altijd een plek om buiten in de zon te zitten. Natuurlijk zijn de woningen uiterst energiezuinig en klaar voor de toekomst.

Meer informatie

Wil je meer weten over je mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met de makelaars. Hun gegevens vind je onderaan de projectwebsite. 

Projecten uit de categorie Ontwikkeling