Appartementen- Aan De Dijk Deventer

Snippen aan de Dijk bestaat uit vijf deelprojecten waarin circa 165 woningen worden gerealiseerd. Het deelplan van 37 eengezinswoningen zijn inmiddels verkocht en opgeleverd. Dit zijn de 36 appartementen Aan de Dijk

Stad en groen 

De locatie is heerlijk! Je woont in het groen met verschillende parkjes en de IJssel om de hoek. En de stad van Deventer is ook binnen 10 minuten te bereiken. 

Appartementen

Dit appartementencomplex bestaat uit 2 appartementen op de begane grond, in verdieping 1 tot en met 5 uit 6 appartementen en op de 6e verdieping zijn 4 penthouses. Vanaf het balkon aansluitend aan je appartement kun je genieten van de zon en uitkijken over het gebied. 

Bijzondere bouw 

Samen met Heembeton B.V. hebben wij een prefab betoncasco ontworpen. Deze hebben wij, inclusief installatie in de vloer, in 8 weken wind- en waterdicht geplaatst. In de afbouwfase zijn de balkons door een innovatief bouwsysteem van Schöck B.V. gemonteerd. In de constructievloer zitten elementen meegestort waar het balkon aan kan worden vast gemaakt. Zo is dit een zeer vlot en montagevriendelijk proces. 

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.