Exclusieve herenhuizen-
Park Reehorst Ede

In Park Reehorst worden vier exclusieve herenhuizen met garage gebouwd. Elk herenhuis heeft een ruime woonkamer en een royale keuken met plek voor een gezellig kookeiland en/of sfeervolle bar. Het huis wordt inclusief keuken aangeboden.  

Persoonlijk en uniek

De 4 herenhuizen van Vierhorst zijn vormgegeven als een eenheid. Mooi voor twee maar ook ruimte genoeg voor een groot gezin. Vrije keuze in 3 verschillende kleuren gevelsteen en ook een flexibele indelingsvariatie geven kopers veel vrijheid om van het huis hun eigen thuis te maken. Zo wordt de woning nog persoonlijker en uniek. 

Locatie Vierhorst

Vierhorst is onderdeel van de kleinschalige, nieuwe wijk Park Reehorst in Ede dat zich onderscheidt door de beleving van een bestaande wijk met daarin een variatie aan nieuwbouwwoningen. Een uniek onderdeel van Park Reehorst is het wandelpark dat als groene ader door de wijk loopt. In de omliggende wijken zijn winkels, scholen, cultuur- en sportfaciliteiten vanuit Park Reehorst perfect bereikbaar. Lopend of op de fiets.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.