Elke dag beter...

Slimmer, sneller en beter bouwen

De kracht van Hegeman Bouwgroep is het continu verbeteren van processen. Met partners die begrijpen dat verbeteren en vernieuwen buiten hun comfortzone ligt. Samen leggen we als professionals onder elkaar, onze lat steeds weer hoger. De onderlinge betrokkenheid is groot. We vieren successen, geven elkaar feedback en streven vervolgens naar nog betere resultaten.    

TRANSPARANTIE EN OPENHEID

Samenwerken zit ingebakken in de cultuur bij Hegeman Bouwgroep en haar partners. En continu verbeteren gaat over gezamenlijk stappen dúrven nemen. Producten en processen kunnen zichzelf niet verbeteren, dat moet een team van gemotiveerde mensen doen. Transparantie en openheid maakt dat we leren we van elkaar.

VERNIEUWEND

We denken in het wegnemen van obstakels en dragen oplossingen aan waar het efficiënter of beter kan. Daarom ondernemen wij continu experimenten in de praktijk die ons antwoord geven op de vraag: “is deze stap een verbetering die ons dichter bij onze doelen brengt?” Dat is waar dagelijks verbeteren over gaat en daarom werken wij One-Piece-Flow.  

ERVAAR HET ZELF

Meer weten over continu verbeteren bij Hegeman Bouwgroep? Mail of bel 0546-45 45 41 voor direct antwoord op uw vragen.  

Uitgelicht

Elke dag beter

Plug-and-play netaansluiting

Op bouwplaatsen gaat veel tijd verloren door verstoorde planningen. Dit komt door de onderlinge afhankelijkheid van partijen en de complexiteit van werken. Het probleem van de één is direct het probleem van anderen. De Modulaire Woning moet dit gaan voorkomen! Hegeman Bouwgroep werkt samen met haar ICB-partners sinds 2015 aan oplossingen zoals prefab installatiemodules, die hier een belangrijke positieve invloed op uitoefenen.


Lees verder

Een betere woning met gelijkblijvend ketenbudget

Met Vivare in Schuytgraaf van prototype naar serieproductie.


Lees verder

Volgende stap in One-Piece-Flow bouwen

Stap voor stap komen we samen met onze partners dichter bij het beoogde doel, namelijk: samen in staat zijn om één week een woning te kunnen vervangen door een Nul op de Meter woning. Kortom; de Modulaire Woning. 

In het nieuwe experiment zijn Eaton Go Wireless schakelaars toegepast in de prefab Kingsize Faay binnenwanden. 


Lees verder