Over ons

Betekenis geven aan ruimte

Ondernemend, professioneel en eigentijds. Zó werkt Hegeman Bouwgroep. We zijn actief in vastgoedontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw, woningverbetering, transformatie en onderhoud. De gebundelde kennis en ervaring maakt ons tot een sterke, daadkrachtige partij in ieder projectteam.

Optimale oplossingen

In opdracht van woningbouwcorporaties, zorg, onderwijs, overheid en bedrijfsleven realiseren we optimale oplossingen voor zeer uiteenlopende en ook complexe projecten. Onze focus ligt op continu slimmer, efficiënter en beter werken. Onder het motto ‘elke dag beter’ kiezen we voor projectoverstijgende samenwerking om te komen tot de optimale oplossing. 

Samenwerken

Om in ieder project een optimaal resultaat te bereiken, streven wij naar samenwerking met ketenpartners. Partners die begrijpen dat investeren in relaties het optimale resultaat voor zowel klant, opdrachtgevers en partners in het bouwproces oplevert. Daarmee ontstaat een stevige basis voor continuïteit.

Al meer dan 50 jaar met passie

Hegeman Bouwgroep is al meer dan 50 jaar een hecht bedrijf. We houden van korte lijnen, zijn een platte organisatie en onze betrokkenheid is groot, zowel intern als extern. Met die passie werken we vanuit onze vestigingen in Almelo, Hengelo en Zwolle. Hegeman Bouwgroep is een zelfstandige, eigentijdse en gezonde onderneming.