Over ons

Wij, Hegeman Bouwgroep, geloven alleen in duurzame oplossingen. Daarbij hebben we de hele bouwketen nodig, van opdrachtgevers tot partners op de bouw en onze leveranciers. Met een team van 130 collega’s bouwen wij iedere dag samen aan een duurzame toekomst.

Betekenis geven aan ruimte

Ondernemend, professioneel en eigentijds. Zó werkt Hegeman Bouwgroep. We zijn actief in vastgoedontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw, woningverbetering, transformatie en onderhoud. De gebundelde kennis en ervaring maakt ons tot een sterke, daadkrachtige partij in ieder projectteam.

Optimale oplossingen

In opdracht van woningcorporaties, zorg, onderwijs, overheid en bedrijfsleven realiseren we optimale oplossingen voor zeer uiteenlopende en ook complexe projecten. Onze focus ligt op continu slimmer, efficiënter en beter werken. Onder het motto ‘elke dag beter’ kiezen we voor projectoverstijgende samenwerking om te komen tot de optimale oplossing. 

Waar komen we vandaan

Begin 1965 is het aannemersbedrijf van weduwe Bramer overgenomen door de gebroeders Hegeman. Destijds zijn we groot geworden in de woningbouw, en waren hiernaast ook bezig met de zorg van bestaande gebouwen. Om aan deze onderhoudsactiviteiten aandacht te schenken, werd aan het eind van de jaren 70 een start gemaakt met de opbouw van nevenvestigingen. Naast het kantoor in Almelo werden deze gevestigd in Zwolle en Hengelo (OV). Met een team van ongeveer 25 medewerkers streefden Frans en Herman Hegeman naar een jaaromzet van één miljoen euro. Tegenwoordig praten we over zeer andere getallen en zijn we met 130 medewerkers sterk aan het bouwen aan een duurzame toekomst.

 

Samenwerken

Om in ieder project een optimaal resultaat te bereiken, streven wij naar samenwerking met ketenpartners. Partners die begrijpen dat investeren in relaties het optimale resultaat voor zowel klant, opdrachtgevers en partners in het bouwproces oplevert. Daarmee ontstaat een stevige basis voor continuïteit.

Al meer dan 50 jaar met passie

Hegeman Bouwgroep is al meer dan 50 jaar een hecht bedrijf. We houden van korte lijnen, zijn een platte organisatie en onze betrokkenheid is groot, zowel intern als extern. Met die passie werken we vanuit onze vestigingen in Almelo, Hengelo en Zwolle. Hegeman Bouwgroep is een zelfstandige, eigentijdse en gezonde onderneming.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.