Onze expertise

Het logische samenspel tussen de vraag en betrokken partijen levert een optimale oplossing met verrassende mogelijkheden.

VISIE & MISSIE

Hegeman Bouwgroep werkt aan ruimte om te leven, waar mensen zich thuis voelen en die van betekenis is voor de gebruikers en de samenleving.

Met respect voor onze planeet en onze stakeholders werken we samen aan een positieve toekomst, dit bereiken we door mensen om ons heen te verzamelen die vanuit hun passie voor het vak voorop willen lopen.
Wij werken vanuit de overtuiging altijd de optimale oplossing te bieden voor onze opdrachtgevers. Waarbij wij iedereen inspireren om elke dag beter te worden en uitdagen om verrassende mogelijkheden te creëren.

ONZE 4 KERNWAARDEN

Hegeman Bouwgroep werkt volgens de volgende waarden:

  • Samenwerken op een hoger plan brengen
  • Elke dag beter
  • Met passie voorop lopen
  • Voor optimale oplossingen en verrassende mogelijkheden
Onze kracht

Door onze ervaring, kennis, inzicht en mentaliteit halen we altijd het maximale resultaat uit een project. Op alle vlakken. We luisteren naar de behoeftes van alle betrokken partijen (bewoners, omwonenden, gemeenten en overige stakeholders) en gaan daarmee aan de slag. Steeds weer de juiste formule vinden om alle ingrediënten, die een project of proces tot een succes maken, op de perfecte manier met elkaar te laten samenwerken.

 

Lees meer over duurzaamheid

Onze kracht zit in de samenwerking! Met opdrachtgevers, (buurt)bewoners en bouwpartners blijven we continu in contact. In iedere fase van het proces snappen wat belangrijk is. Samen met onze partners die weten dat verbeteren en vernieuwen altijd extra energie vergt, en dat die extra stap altijd de moeite waard is. Steeds weer kijken naar optimalisatie. Elkaar de ruimte geven om ideeën en oplossingen in te brengen en te ontwikkelen.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.