Inno Concept Bouwen

Voor een stabiel en voorspelbaar proces

Bij ICB (Inno Concept Bouwen) draait het om beheersing van het bouwproces. Kwaliteit verhogen en tijd besparen door procesinnoverend te werken. Om dit te bereiken werkt Hegeman Bouwgroep intensief samen in een vast team van ketenpartners. Kenmerk van het ICB-proces is het inbrengen en overdragen van kennis die in de keten aanwezig is ten dienste van het project. Met de ICB-keten voeren we succesvolle nieuwbouwprojecten uit van zowel grondgebonden woningen als appartementen.

STABIEL EN VOORSPELBAAR WERKEN

Onderdeel van deze samenwerking is het big-BIM waarbij alle partners in One Piece Flow samen de woningen, productie- en uitvoeringsgereed uitwerken Het doel is het creëren van een stabiel en voorspelbaar engineering-, productie- en assemblageproces. De ICB-keten streeft hierbij haar uitdaging na om in de toekomst gezamenlijk in staat te zijn om in één week een woning te vervangen door een Nul-op-de-Meterwoning (NoM)! 

DELEN KENNIS, MENSKRACHT EN KOSTEN

Stroomversnelling komt voort uit een innovatieprogramma waaraan partijen deelnemen die samen de schouders onder de energietransitie zetten. Deze partijen dragen kennis, menskracht en kosten om de ontwikkeling van een energieneutrale, gebouwde omgeving te realiseren. ICB-keten deelt met het lidmaatschap aan Stroomversnelling haar kennis op het gebied van duurzaamheid en het NoM-concept. Samen maken we innovatieve stappen. 

ERVAAR HET ZELF

Meer weten over Inno Concept Bouwen bij Hegeman Bouwgroep? Mail of bel 0546 45 45 41 voor direct antwoord op uw vragen.   

Projecten uit de categorie ICB