Eerste paal 'De Havenaar'

Eerste paal geslagen

Onder grote belangstelling is de eerste paal van het appartementencomplex De Havenaar in Almere Haven geslagen. Aan Willem van der Laan (Gem. Almere), Robert van Ballegoij (BUN) en Jurn Hutten (Hegeman Bouwgroep) viel de de eer te beurt om de eerste officiële handeling te verrichten. 

Foto: Willem van der Laan (Gem. Almere), Robert van Ballegoij (BUN) en Jurn Hutten (Hegeman Bouwgroep) slaan de eerste paal

Wonen aan het park

Het gebouw bestaat uit 36 appartementen en 5 penthouses verspreid over zes woonlagen met parkeergelegenheid aan de voorzijde van het gebouw. De appartementen worden in opdracht van BUN Projectontwikkeling gebouwd aan de rand van een mooi park. De groene setting van het park zal mooi overlopen in het terrein om het gebouw heen, evenals de parkeerplaatsen. De appartementen variëren van 69 m2 tot 107 m2 en worden verhuurd in de vrije sector. Verhuur in de vrije sector biedt kansen voor zowel jongeren om hun eerste stappen te zetten op de woningmarkt, en bevordert tevens de doorstroming van ouderen uit eengezinswoningen. 

Foto: grote belangstelling voor eerste officiële handeling

Impressie De Havenaar

 

naar overzicht