Directie Hegeman Bouwgroep uitgebreid met André la Rivière

Per 1 maart gaat André la Rivière aan de slag als algemeen directeur binnen onze Bouwgroep. Met zijn brede kennis en managementervaring binnen overheid en bedrijfsleven is ons directie- en managementteam verder versterkt. Per 1 maart 2024 wordt Theo Timmerman benoemd tot directeur van Hegeman Bouw Vriezenveen B.V. Samen met de komst van André zet onze Bouwgroep de volgende stap in haar ontwikkeling.

Een positieve impuls die de huidige groei en onze ambities weerspiegelt stelt de organisatie beter in staat in te spelen op diverse maatschappelijke vraagstukken, die onze markt en opdrachtgevers raken.

Hegeman Bouwgroep Almelo is een groeiende onderneming die actief is in ontwikkeling, nieuwbouw, onderhoud en verduurzaming van met name woningen en appartementen en maatschappelijk vastgoed in het onderwijs, de zorg en de overheid. Met ca. 120 medewerkers worden spraakmakende projecten in met name Midden en Oost Nederland gerealiseerd. Noemenswaardig zijn de verduurzaming van de Kasbah in Hengelo, ons meergeneratiewonen Kas&Co in Utrecht en de projecten Parkwonen en Il Villaggio in Enschede. Recent is het bedrijf geselecteerd door de gemeenten Almelo, Deventer, Zeewolde en Utrecht voor diverse plannen van in totaal ruim 280 woningen.

In combinatie met renovatie- en verduurzamingsopdrachten bij diverse woningcorporaties vormt dit een stevige basis voor de continuïteit van Hegeman Bouwgroep.Onder ons motto “Betekenis geven aan ruimte” werken we elke dag met plezier en passie samen met al onze vakbekwame medewerkers, partners en opdrachtgevers aan optimale oplossingen en verrassende mogelijkheden voor de bewoners en gebruikers!

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.