Duurzame oplossing

Herontwikkeling Orchideeënkwekerij

Aan de Dijk in Deventer is een parkachtige zetting waarbij we de auto aan de buitenkant houden. Het is een groene zone dat ruimte biedt voor rust en natuur. Met 5 minuten fietsen ben je in het centrum van Deventer. Inmiddels zijn we begonnen aan de laatste fase van het project, de inrichting van de openbare ruimte. Zodat de wijk in het voorjaar mooi in bloei staat.

Onze projectontwikkelaar Gert-Jan Hofmeijer werkt aan de herontwikkeling van de voormalige orchideeënkwekerij en het omgeven gebied. We werken nauw samen met woningcorporatie Rentree en de Gemeente Deventer.

Het totale project Aan de Dijk bestaat uit meerdere fases waar we in totaal 165 woningen realiseren. Dit zijn zowel grondgebonden woningen als appartementen. Het is een mix van koopwoningen, sociale huurwoningen en particuliere huurwoningen. Waarbij er verschillende gradaties zijn in de afmetingen en prijzen. Hierdoor is het voor verschillende doelgroepen toereikend. Inbo architecten heeft de woningen ontworpen, het stedenbouwkundig en landschapsontwerp is van Rrog stedenbouw en landschap.

Wat bouwen we?
  • 38 woningen voor Rentree, opgeleverd in 2021
  • 37 rijwoningen voor particuliere kopers, opgeleverd voorjaar 2022
  • 6 geschakelde villa’s voor particuliere kopers die we ook dit jaar nog opleveren
  • 36 appartementen voor huurders, gestart met de bouw, verwachte oplevering voorjaar 2023
  • 28 woonzorgappartementen
  • 18 koopappartementen voor particulieren
  • 2 woonwagen standplaatsen

De wijk past helemaal bij de huidige trends en ontwikkelingen binnen de woningmarkt. Ze zijn all -electric, energiezuinig en onderhoudsvriendelijk.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.