Kijkmiddagen van Hegeman

Elke maand organiseren wij een kijkmiddag voor kopers van een nieuwbouwproject. Dit initiatief heeft meerdere doelen. Het biedt kopers de kans om het bouwproces van hun toekomstige (t)huis van dichtbij te volgen, wat de betrokkenheid verhoogt. Bovendien bevorderen deze dagen de interactie tussen onze vakmannen en uitvoerder met de kopers, wat leidt tot een soepeler opleveringsproces omdat men al vertrouwd is met elkaar.

Technologie en veiligheid

Interessant is dat de kopers een app hebben, genaamd 'Mijn Huis'. Gedurende de dag kunnen zij in deze app opmerkingen plaatsen over hun woning. Deze feedback kan dan continue worden doorgevoerd. Tijdens de kijkmiddagen dragen de kopers een persoonlijke bouwhelm met hun bouwnummer erop. Het dragen van deze helm is verplicht binnen de bouwlocatie en zorgt voor veiligheid en duidelijkheid over wie welke woning zal bewonen.

We komen tot de kern

Deze kijkmiddag is een prachtig voorbeeld van hoe wij onze kernwaarden nastreven. Door de feedback in de app zorgen we dat het elke dag beter kan.

Kijken in Ermelo

De eerste kijkmiddag voor ons project ‘De Laar’ in Ermelo was een succes. In november is de bouw gestart. Kopers toonden hun waardering door een presentje te geven aan de vakmannen. Ontzettend leuk!

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.