Samenwerking met Ingenious

Na eerdere succesvolle realisaties met Ingenious hebben we besloten om wederom de samenwerking aan te gaan. Theo Timmerman, sinds maart directeur van Hegeman Bouw B.V., tekende de overeenkomst voor tientallen zorgwoningen in Veenendaal.

Voorgaande projecten

Voor herinrichting aan de Boompjesgoed in Veenendaal zijn zorgcomplex Zideris én achttien grondgebonden woningen gebouwd. Dit complex bestaat uit 40 zorgappartementen verdeeld over drie verdiepingen. Elke verdieping heeft een gemeenschappelijke woonkamer en keuken voor de bewoners. Ook kunnen zij genieten van een ruim dakterras. De tien huurwoningen zijn verdeeld in twee blokken, één blok van zeven woningen en één blok van drie. Om de hoek staat een blok van acht koopwoningen.

Ook in Veenendaal hebben wij het Pionierskwartier gerealiseerd. In 2018 werden het nieuwbouwcomplex De Rozenbottel, bestaande uit veertien appartementen, met daaronder een fysiopraktijk gebouwd.  

Tot slot het meest recente ontwikkelde project; Valley Center West in Ede. Dit woon-zorgcomplex bestaat uit 36 appartementen, zeven zorgappartementen een fysiopraktijk en dagbesteding. Op de begane grond bevinden zich de zorgfuncties. Via een corridor maken bewoners van het bestaande zorggebouw gebruik van de faciliteiten van dit nieuwe gebouw. De verbinding van gebouwen stimuleert ontmoeting en versterkt zo de sociale cohesie.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.