Onderwijs

Fijn onderwijs in frisse scholen

De ontwikkeling en bouw van scholen vraagt om een specifieke aanpak. Kinderen en leerkrachten moeten zich veilig maar ook thuis voelen in de school. Het moet een prettige omgeving zijn met een gezond binnenklimaat waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Als ervaren partner binnen het onderwijs, mag u erop vertrouwen dat we meedenken voor een optimaal resultaat.

EFFICIËNT SAMENWERKEN

Om te komen tot de meest optimale oplossing voor uw opdracht, selecteren we de beste partners om mee samen te werken. Kennis, efficiëntie en vakmanschap zijn daarbij leidend. De coördinatie blijft in handen van Hegeman Bouwgroep zodat u verzekerd bent van een soepel verlopend proces. Betekenis geven aan ruimte is daarbij ons doel. 

KENNIS EN ERVARING

Dankzij een grote verscheidenheid aan projecten heeft Hegeman Bouwgroep door de jaren heen een brede kennis en ervaring opgedaan. Onder het motto 'elke dag beter' zetten wij deze kennis en ervaring in om te delen met schoolbesturen, medezeggenschapsraden en ouders. Ook tijdens de bouw of transformatie van uw school, zorgen we voor heldere communicatie met alle betrokkenen.