Frisse scholen

Inspirerende omgeving

Een nieuwe school is een frisse school. Een gebouw met een laag energieverbruik of zelfs energieneutraal en een gezond binnenmilieu. De luchtkwaliteit, het licht en geluid, de temperatuur en het comfort… We creëren  een omgeving waarin kinderen en leerkrachten zo fijn en goed mogelijk kunnen functioneren. Daarbij staat vooral het komen tot een duurzame leer- en werkomgeving centraal. We helpen schoolbesturen en gemeenten graag bij het realiseren van energiezuinige, gezonde en betaalbare frisse scholen.

OPTIMALE OPLOSSING

Het kwalitatief hoogwaardig realiseren van een frisse school vereist een goede communicatie en samenwerking. Als geen ander weet Hegeman Bouwgroep hier de juiste invulling aan te geven. Met onze jarenlange ervaring in scholenbouw ondersteunen wij onze opdrachtgevers, die vaak gebonden zijn aan strakke kaders voor planning, budget en bouwkundige eisen om te komen tot een optimaal resultaat.

MET PASSIE

Hegeman ontwikkelt en bouwt vanuit en met passie. We leven ons goed in voordat we beginnen aan een opdracht. Wat is belangrijk voor de kinderen en leerkrachten die hier samen leren en werken? Hoe ziet de omgeving eruit en hoe kunnen wij daar optimaal aan voldoen? Zo creëren we échte meerwaarde voor nu en in de toekomst.