Norg, Groen wonen in Norg

Norg, Groen wonen in Norg

In het Drentse Norg ontwikkelen wij 16 twee-onder-één-kapwoningen en één vrijstaande woning. Hier woon je in het groen, maar met grote steden binnen bereik. 

Licht, tuin en ruim

De 17 woningen hebben veel met elkaar gemeen; lichte ruimtes door grote ramen, ruime kamers, en een begane grond bestaande uit twee 'vleugels'. Door de extra ruime slaapkamers is het creëren van een werkplek of zithoek geen probleem. Door natuurlijke kleuren en materialen passen deze woningen perfect in de omgeving. De tuinen zijn heerlijk groot, hier kun je nog meer genieten van al het groen dat dit oude boerendorp te bieden heeft.

Er zijn 12 langkappers, 4 dwarskappers en 1 vrijstaande villa te koop.

Unieke ligging

De locatie van dit project is bijna uniek. Door beschermde natuur en landbouwgronden komt in Norg zelden grond voor woningontwikkeling vrij. Pak je fiets of je wandelschoenen erbij en geniet van het buitenleven. Op een gegeven moment toch behoefte aan horeca, winkels en stadsleven? Groningen, Assen en Dracht zijn dichtbij. Hiernaast zijn voorzieningen als zorg en scholen ook in de buurt. een top locatie dus!

Ontdek welke woning bij jou past! 

bekijk de website

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.