Oldenzaal, Cortile

Oldenzaal, Cortile

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Geïnspireerd op de statige, chique koopmanshuizen van vroeger, maar volledig gebouwd met de hoogwaardige, duurzame materialen van nu. Wij ontwikkelen en realiseren 23 royale woningen in de driehoek Gasthuisstraat-Pastoriestraat-Zuidwal in Oldenzaal. 

Cortile heeft het beste van twee werelden: alles voor degene die zich graag laaft aan het stadsleven maar ook ultiem kan genieten van rust.

WONEN AAN EEN EIGEN BINNENHOF

Cortile biedt een oase van rust in de stad. U woont in de openheid van het binnenhof terwijl u ook geniet van de geborgenheid van uw achtertuin. Met op wandelafstand het dynamische stadscentrum van Oldenzaal, vol bijzondere winkels en bruisende horeca voor alles wat het leven heerlijk maakt.

De bouw van de eerste fase is afgerond. De tweede fase is inmiddels gestart. Voor meer informatie over deze royale stadshuizen;  De verkoopteams van HOME makelaars 0541-532500 en Nieuw Wonen Twente 085-2732377 staan voor je klaar!


Bekijk de website

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.