Kwartiermaker; nieuwbouw van 21 appartementen met semi-maatschappelijke plint.

Kampen


 • Architecten:
  Architectenbureau Spaltman
 • Opdrachtgever(s):
  BUN Projectontwikkeling BV
 • BVO:
  21 appartementen met semi-maatschappelijke plint
 • Type:
  Gestapelde woningbouw


In het voorjaar van 2018 starten wij in opdracht van BUN Projectontwikkeling in het Stationskwartier in Kampen, met de realisatie van 21 appartementen met een semi-maatschappelijke plint. Deze nieuwe woonwijk ligt centraal, dichtbij de stad, het NS-station Kampen-Zuid en de N50.

APPARTEMENTEN KWARTIERMAKER

Het appartementencomplex Kwartiermaker, naar een ontwerp van Architectenbureau Spaltman krijgt in totaal 21 appartementen in diverse variaties. Het betreft 18 appartementen met een eigen buitenruimte en 3 penthouses met ieder een prachtig dakterras. De appartementen die omschreven kunnen worden als sfeervol, luxe en comfortabel, omvatten een oppervlakte tussen de 85 m2 en 120 m2.

WINKELEN EN ONDERNEMEN

Naast de appartementen is er ruimte voor ondernemers om zich te vestigen in een van de beschikbare semi-maatschappelijke ruimten van het Stationskwartier.

HET STATIONSKWARTIER KAMPEN

In het Stationskwartier is het goed wonen, werken en recreëren. Voor jong en oud en dichtbij alle voorzieningen. Voor alle doelgroepen worden woningen gerealiseerd. Het Stationskwartier is een complete wijk, die van alle gemakken is voorzien. De wijk is fraai opgezet met groenstroken, voldoende parkeergelegenheid en de zogenaamde singelopbouw met water die de wijk kenmerkt.

Vergelijkbare Projecten

Gestapelde woningbouw