Appartementen-
De 3 heren Landsmeer

De 3 heren Landsmeer

Het project bestaat uit 2 fases. Er komen in totaal 32 appartementen verdeeld over 3 gebouwen. In de eerste fase wordt er gestart met de verkoop van 16 grote appartementen in 2 gebouwen, verdeeld over 3 woonlagen. De appartementen op de begane grond zijn voorzien van een tuin, de appartementen op de verdieping van een balkon. De 4 penthouses op de bovenste verdieping krijgen een vide en een ruim terras. Hier is ook de mogelijkheid tot het kiezen voor een ruime bergzolder. Rondom de appartementen worden parkeerplaatsen gerealiseerd. In de 2de fase zullen er 16 startersappartementen gebouwd worden. 

Twiske als je buur

Natuur- en recreatiegebied het Twiske is bijna je buur. Op fietsafstand is er een rijk winkel- en cultuuraanbod in Amsterdam. De appartementen en penthouses zijn ontwopen voor ultiem wooncomfort. Je krijgt er een heerlijk gevoel van ruimte en krijgt een hoogwaardige afwerking. 

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.