Luxe appartementen-
De Havenaar Almere-haven

De Havenaar

In Almere-Haven realiseren wij in opdracht van BUN projectontwikkeling het appartementencomplex De Havenaar. De Havenaar betreft 41 ruim opgezette huurappartementen, waarvan 5 penthouses, met veel lichtinval. Het gebouw wordt van alle gemakken voorzien, inclusief ruim parkeren voor de deur. Er is veel groen in de omgeving, wat een prettige woonsfeer geeft. 

Wonen aan het park

De appartementen worden in opdracht van BUN Projectontwikkeling gebouwd aan de rand van een mooi park. De groene setting van het park zal mooi overlopen in het terrein om het gebouw heen, evenals de parkeerplaatsen. De appartementen worden verhuurd in de vrije sector. Verhuur in de vrije sector biedt kansen voor zowel jongeren om hun eerste stappen te zetten op de woningmarkt, en bevordert tevens de doorstroming van ouderen uit eengezinswoningen. 

Variatie in oppervlak

Het gebouw bestaat uit 36 appartementen en 5 penthouses verspreid over zes woonlagen met parkeergelegenheid aan de voorzijde van het gebouw. De appartementen variëren van 69 m2 tot 107 m2 en zijn voorzien van een ruim balkon. De penthouses hebben ieder een eigen dakterras. Qua architectuur geven de houten opbouw op de bovenste verdieping en de houten gevelelementen ter plaatse van de inpandige balkons een speels effect.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.