Projectleider Renovatie en Onderhoud

  • Hengelo
  • Fulltime
  • HBO

Leid jij projecten vanuit de visie: niet harder werken maar slimmer werken! Zie jij de dingen net even wat anders en durf jij van de gebaande paden af te wijken? We nodigen je graag uit om wat van je te laten horen.

WAT GA JIJ DOEN?

Als Projectleider Renovatie en Onderhoud ben je verantwoordelijk voor de grootschalige renovatieprojecten. Je zorgt ervoor dat deze projecten binnen de contractvoorwaarden, de gestelde eisen, planning en begroting gerealiseerd worden. Jij managet de processen en geeft leiding aan het projectteam.

Dit doe je door commerciële kansen te signaleren en te benutten. Daarnaast bewaak je de gemaakte kosten en verzorg je de financiële rapportages. Je fungeert als contactpersoon voor leveranciers en opdrachtgevers.

Je bent van nature een leider, je past je communicatie gemakkelijk aan naar verschillende niveaus en je weet mensen te motiveren en stimuleren. Omdat Hegeman Bouwgroep ernaar streeft zichzelf elke dag te verbeteren is het in deze rol van groot belang dat je processen analyseert en ideeën aanreikt hoe deze verbeterd kunnen worden.

Daarnaast dient er een kwalitatieve en tijdige projectuitvoering te worden gerealiseerd. Als projectleider heb je korte lijntjes met de werkvoorbereider en uitvoerder. Je hebt de lead als het gaat over de procesvoortgang en financiële bewaking van een project.

WAT BRENG JIJ MEE?

  • Een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde
  • 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Coachende, inspirerende stijl van leiding geven
  • Een positieve instelling met de overtuiging dat samenwerken met collega’s en ketenpartners tot de beste oplossing leidt
  • Daadkracht en creativiteit om optimale oplossingen te bedenken en om onze opdrachtgevers te verrassen op een innovatieve manier

DAN BIEDEN WIJ JOU:

Een zelfstandige, afwisselende functie met een open werksfeer in een hecht en professioneel team. We bieden volop ontwikkelingsruimte voor persoonlijke leiderschap. Jij kunt bij ons studies volgen en ondersteuning krijgen bij het vergroten van kennis en het vormen van je loopbaan. Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra en een representatieve leaseauto. Naast een hecht team bieden wij een ‘huiselijke’ no-nonsense cultuur met korte communicatielijnen, veel vrijheden en waar veel waarde wordt gehecht aan een goede werk/privé balans.

Natuurlijk investeren wij ook in onze collega’s wat betekent dat er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is.  

REAGEREN?

Geïnspireerd? Twijfel dan niet en solliciteer door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen en samen met je motivatie en CV in te sturen. Voor vragen kun je contact opnemen met Robert Meijerink 06-51180680.
 

"ALS PROJECTLEIDER BEN JIJ BIJ ONS VAN BETEKENIS"
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Sollicitatieformulier

Je kunt via onderstaand formulier solliciteren voor de vacature Projectleider Renovatie en Onderhoud.