Service Coördinator Beheer & Onderhoud

 • Zwolle
 • Parttime / Fulltime
 • MBO

Ben jij een slimme planner? Weet jij de belangen goed samen te brengen tussen de klantvraag, onze capaciteit en de beschikbare middelen? Communiceer jij makkelijk en weet je een win-win te bewerkstellingen? Ons hechte in team in Zwolle is op zoek naar versterking. We horen graag van je.

Waar jij blij van wordt:

Ben jij klaar om een centrale rol te spelen in het hart van ons onderhoudsteam? Als onze nieuwe Service Coördinator Beheer en Onderhoud krijg je de kans om direct impact te maken op de leefomgeving van onze klanten. Jouw dag bestaat uit het slim plannen en effectief aansturen van dagelijks onderhoud aan klantwoningen. Met jouw expertise zorg je voor vlotte telefonische intakes en zet je aanvragen om in strak georganiseerde schema's in ons digitale planningssysteem.
Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van onze vaklieden in het veld, en je speelt behendig in op onverwachte situaties, van een timmerman die ziek is tot onvoorziene uitloop van opdrachten. Jouw communicatieve vaardigheden komen van pas als je bewoners informeert en geruststelt. Als hét aanspreekpunt voor onze vaklieden zorg je voor soepele voortgangsgesprekken en bewaak je de voortgang van alle werkzaamheden.
Jouw werk draait om het creëren van een hoge klanttevredenheid, met jouw scherpe planning en duidelijke communicatie maak je elke dag een verschil voor zowel collega’s als bewoners. Draag bij aan een betere leefomgeving en kom werken bij Hegeman Bouwgroep.

Hierin herken jij jezelf:

 • Je beschikt over aantoonbare werkervaring in een dienstverlenende, coördinerende rol.
 • Je bent proactief en hebt een klantgerichte houding
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor.

Dit zoek jij in je volgende baan:

 • Wij zorgen goed voor onze mensen met passende arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra.
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling: wij moedigen sterk aan tot het volgen van cursussen en ondersteuning bij de vorming van je loopbaan.
 • Zelfstandige en afwisselende functie.
 • Wij zorgen voor een hecht, gedreven en professioneel team met een open werksfeer, waarin we je een thuisgevoel garanderen.
 • Je wordt onderdeel van een team waarin verschillende achtergronden en ervaringen centraal staan, en leert van elkaars sterke punten.

Interesse gewekt?

Vragen of twijfels met betrekking tot deze vacature? Neem contact op met Robert Meijerink op 06 – 51180680 of mail naar r.meijerink@hegemanbouwgroep.nl. Zie jij jezelf terug hierin? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.

Sollicitatieformulier

Je kunt via onderstaand formulier solliciteren voor de vacature Service Coördinator Beheer & Onderhoud.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.