Uitvoerder Nieuwbouw

  • Almelo
  • Fulltime
  • HBO

Ben jij uitvoerder met passie voor je vak? Haal jij met je team successen door een goede samenwerking in de keten en werk je het liefst bij een werkgever die hier volop op inzet? We nodigen je graag uit om wat van je te laten horen.

WAT GA JIJ DOEN?

Geloof jij in de kracht van samenwerken en heb jij de ambitie om met elkaar elke dag beter te worden? Bij Hegeman Bouwgroep krijg je de ruimte om je ambities waar te maken. Bij ons ben je als uitvoerder verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende (grootschalige) nieuwbouwprojecten. Centraal hierbij staat de bewaking van de planning en de kwaliteit. Onze klanten en de onderaannemers zien jou als de vertegenwoordiger van onze organisatie. Je stuurt dagelijks met passie verschillende medewerkers aan met heldere instructies. Ook monitor je de voortgang van werkzaamheden en stuur je deze bij waar nodig. Zo draag je niet alleen zorg voor een effectieve uitvoering, maar zoek je ook duurzame oplossingen voor afwijkingen en onvoorziene problemen. Je bent de rechterhand van de projectleider,  waarmee je zeer actief bouwkundige werkzaamheden slimmer structureert, effectiever implementeert en verder vormgeeft. In het periodieke uitvoerdersoverleg deel je je ervaringen in lopende projecten met collega-uitvoerders.

WAT BRENG JIJ MEE?

  • 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en een afgeronde MBO opleiding richting Bouwkunde
  • De overtuiging dat samenwerken met collega's en ketenpartners tot de beste oplossing voor onze klanten leidt
  • Daadkracht en creativiteit om optimale oplossingen te bedenken en om onze opdrachtgevers te verrassen
  • Geinteresseerd in de ontwikkelingen in de markt en de toepasbaarheid hiervan
  • Een echte verbinder met een gezonde dosis humor

DAN BIEDEN WIJ JOU:

Een zelfstandige, afwisselende functie in een hecht, gedreven en professioneel team met een open werksfeer. Je krijgt de ruimte om projecten zelfstandig te runnen maar je bent altijd verzekerd van een professionele back-up. Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra. Een auto van de zaak, een laptop, een smartphone en natuurlijk ideale werktijden maken jouw dagelijkse werkzaamheden prettig. We organiseren meerdere keren per jaar verschillende activiteiten, cursussen, teamuitjes, borrels en personeelsfeesten.

Natuurlijk investeren wij ook in onze collega’s wat betekent dat er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is.  

REAGEREN?

Geïnspireerd? Twijfel dan niet en solliciteer door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen en samen met je motivatie en CV in te sturen. Voor vragen kun je contact opnemen met Theo Timmerman 06-53643881.

"ALS UITVOERDER BEN JIJ BIJ ONS VAN BETEKENIS"
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Sollicitatieformulier

Je kunt via onderstaand formulier solliciteren voor de vacature Uitvoerder Nieuwbouw.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.