Uitvoerder Renovatie Onderhoud Verduurzaming

  • Salland
  • Fulltime
  • MBO

Ben jij uitvoerder met passie voor je vak? Haal jij met je team successen door een goede samenwerking in de keten en werk je het liefst bij een werkgever die hier volop op inzet? We nodigen je graag uit om wat van je te laten horen.

WAT GA JIJ DOEN?

Geloof jij in de kracht van samenwerken en heb jij de ambitie om met elkaar elke dag beter te worden? Bij Hegeman Bouwgroep krijg je de ruimte om je ambities waar te maken. Bij ons ben je als uitvoerder verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende (grootschalige) verduurzamings- of renovatieprojecten van woningen in de regio Twente / Salland. Centraal hierbij staat de bewaking van de planning en de kwaliteit. Onze klanten en de onderaannemers zien jou als de vertegenwoordiger van onze organisatie. Je stuurt met passie dagelijks verschillende medewerkers aan met heldere instructies. Ook monitor je de voortgang van werkzaamheden en stuur je deze waar nodig bij. Zo draag je niet alleen zorg voor een effectieve uitvoering, maar zoek je ook duurzame oplossingen voor afwijkingen en onvoorziene problemen. Je bent de rechterhand van de projectleider,  waarmee je zeer actief bouwkundige werkzaamheden slimmer structureert, effectiever implementeert en verder vormgeeft. In het periodieke uitvoerdersoverleg deel je je ervaringen in lopende projecten met collega-uitvoerders.
 

WAT BRENG JIJ MEE?

  • 3-5 jaar ervaring en een afgeronde MBO opleiding richting Bouwkunde
  • De overtuiging dat samenwerken met collega’s en ketenpartners tot de beste oplossing voor onze klanten leidt
  • Daadkracht en creativiteit om optimale oplossingen te bedenken en om onze opdrachtgevers te verrassen
  • Nieuwsgierig naar ontwikkelingen op gebied van renovatie en verduurzamingsoplossingen
  • Een echte verbinder met een gezonde dosis humor


DAN BIEDEN WIJ JOU:

Een zelfstandige, afwisselende functie in een hecht, gedreven en professioneel team met een open werksfeer. Je krijgt de ruimte om projecten zelfstandig te runnen maar je bent altijd verzekerd van een professionele back-up. Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra. Een auto van de zaak, een laptop, een smartphone en natuurlijk ideale werktijden maken jouw dagelijkse werkzaamheden prettig. We organiseren meerdere keren per jaar verschillende activiteiten, cursussen, teamuitjes, borrels en personeelsfeesten.


REAGEREN?

Geïnspireerd? Twijfel dan niet en solliciteer door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen en samen met je motivatie en CV in te sturen. Voor vragen kun je contact opnemen met Robert Meijerink – Directeur VNO op 06-51190680.

"ALS UITVOERDER BEN JIJ BIJ ONS VAN BETEKENIS"
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Sollicitatieformulier

Je kunt via onderstaand formulier solliciteren voor de vacature Uitvoerder Renovatie Onderhoud Verduurzaming.