Optimale oplossing

Duurzaam en toekomstgericht

De transitie in de zorg vraagt om anders denken en werken. Dat betekent ook iets voor het omgaan met vastgoed. Hegeman Bouwgroep denkt en ontwikkelt graag mee als het gaat om transformatie van zorghuisvestiging. Samen blijven we duurzaam en toekomstgericht ontwikkelen tot de optimale oplossing.  

Coördinatie en veiligheid

Als betrokken partner realiseren we ons dat mensen soms kort, maar vaak ook langere tijd verblijven in een zorginstelling. De organisatie en coördinatie van een verbouwing vraagt dan ook extra aandacht voor bewoners, patiënten, medewerkers en bezoekers. Blijven zij, tijdens de transformatie in het gebouw, dan denken we oplossingsgericht mee hoe we de bouwoverlast tot een minimum kunnen beperken en de veiligheid kunnen garanderen.

Energieneutraal               

HegemanBouwgroep behoort tot de koplopers als het gaat om duurzaam bouwen en verduurzamen van bestaand vastgoed. De transformatie naar energieneutraal, realiseren we snel en efficiënt. Dit doen we vooral door goed voor te bereiden en modulair uit te voeren waar dat mogelijk en wenselijk is. Door een efficiënte organisatie stroomlijnen we het transformatieproces tot het gewenste resultaat.