Appartementencomplex-
Stationskwartier Kampen

In opdracht van BUN Projectontwikkeling hebben wij in het Stationskwartier in Kampen, 21 appartementen met een semi-maatschappelijke plint opgeleverd. Het complex Kwartiermaker is beeldbepalend in de nieuwe woonwijk Stationskwartier, centraal, dichtbij de stad, het NS-station Kampen-Zuid en de N50.

Appartementen kwartiermaker

Het appartementencomplex Kwartiermaker, naar een ontwerp van Architectenbureau Spaltman heeft in totaal 21 appartementen in diverse variaties. Het betreft 18 appartementen met een eigen buitenruimte en 3 penthouses met ieder een prachtig dakterras. De appartementen kunnen omschreven worden als sfeervol, luxe en comfortabel, omvatten een oppervlakte tussen de 85 m2 en 120 m2.

Elk appartement uniek

Het appartementencomplex is ruim 17 meter hoog, een echte blikvanger dus. Het complex biedt lichte, ruime, comfortabele en moderne appartementen die beschikken over een riante zonnige buitenruimte. Elk appartement heeft een unieke eigenschap door bijvoorbeeld een eigen entree of grote raampartijen. De appartementen zijn standaard uitgerust met een luxe keuken en een compleet afgewerkte badkamer. De appartementen die omschreven kunnen worden als sfeervol, luxe en comfortabel hebben een oppervlakte tussen de 85 m2 en 120 m2. Ook hebben alle appartementen energielabel A+.

Het Stationskwartier Kampen

In het Stationskwartier is het goed wonen, werken en recreëren. Voor jong en oud en dicht bij alle voorzieningen. Voor alle doelgroepen worden woningen gerealiseerd. Het Stationskwartier is een complete wijk, die van alle gemakken is voorzien. De wijk is fraai opgezet met groenstroken, voldoende parkeergelegenheid en de zogenaamde singelopbouw met water die de wijk kenmerkt.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.