Speelse en groene
omgeving-
Leemkuul Ermelo

Op het voormalige terrein van Wijkcentrum de Leemkuul zijn 18 heerlijke woningen gebouwd in een speelse en groene omgeving. Alle woningen zijn opgeleverd met een ruim terras met pergola, 3 slaapkamers en inclusief sanitair en tegelwerk.

Ligging

De woningen liggen op 5 minuten van het gezellige centrum van Ermelo. De omgeving is prachtig en op een paar minuten lopen strekt de Veluwe zich voor je uit. 

Levensloopbestendig

De woningen zijn levensloopbestendig ontworpen. In de gehele woning is rekening gehouden met voldoende ruimte om als senior te kunnen blijven wonen. Op de begane grond, op de overloop, in de hoofdslaapkamer en in de badkamer, is rekening gehouden met een draaicirkel van 1,5m voor een eventuele rolstoel. Bij de keuze van de trap is er rekening mee gehouden, dat er ruimte is voor het plaatsen van een traplift.

Omwonende/kopers:

De omwonenden en toekomstige kopers hebben een belangrijke rol gehad binnen het proces en hebben veel invloed gehad op de invulling van het gehele plangebied. Ook bij de invulling van het openbaar gebied, mochten de kopers en omwonenden hun wensen kenbaar maken.

ICB

Het project is in samenwerking met onze vaste ICB- ketenpartners geëngineerd en uitgewerkt in het stabiele en voorspelbare ICB proces. De casco’s zijn binnen één dag wind- en waterdicht gemonteerd volgens het beproefde One-Piece-Flow principe.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.