De Rielertuin- Deventer

In het mooie Deventer komt dit groene nieuwbouwproject. De woningen worden eigentijds en comfortabel. Je zult wonen in een groene omgeving én toch dichtbij hartje Deventer. 

Het aanbod

De Rielertuin bestaat uit 6 eengezinswoningen, 12 appartementen en 3 bungalows. Veel variatie dus keuze genoeg! De woningen hebben naast je eigen tuin, terras of balkon een extra binnentuin. Elke woning heeft uitzicht op dit gezellige binnenhof. Licht, ruimte en comfortabel zijn belangrijke begrippen in het ontwerp. Door hoge ramen wordt dit gerealiseerd. Natuurlijk zijn de woningen gebouwd met een kijk op de toekomst. Ze zijn zeer energiezuinig door duurzame materialen en hoogwaardige isolatie.

Oog voor detail

In de impressies komt het warme karakter goed naar voren. Het metselwerk en de houten betimmering creeëren deze natuurlijke uitstraling. Heerlijk wonen zul je hier zeker.

Voorstad

Is de wijk waar de Rielertuin zal komen. De binnenstad is gemakkelijk te bereiken en zo kun je vollop genieten van Deventer. Deze stad heeft je veel te bieden. De historische binnenstad bestaat uit een combinatie van oude gebouwen en moderne architectuur.  Het terras, de winkels en voorzieningen als scholen en sportverenigingen zijn allemaal dichtbij. En niet te vergeten, met 5 minuten fietsen sta je op het station.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.