Wonen in Toscaanse
sferen- Il Villaggio
Enschede

In de binnenstad, vlak bij het centrum van Enschede wordt Il Villagio gebouwd. Een super combinatie van een gezellige binnenstad om de hoek maar toch met het comfort en de luxe van nieuwbouw. De wijk wordt volledig in Toscaanse stijl gebouwd. In de wijk heb je het levensgevoel van zo’n eeuwenoud Toscaans dorp.

Woningen

Er worden 23 ruime en stoere stadswoningen met een woonoppervlak vanaf 135m² gerealiseerd. Bij de woning zit een fijne stadstuin met privé parkeerplaats op eigen terrein. De tuin bestaat uit een heerlijke patiotuin of terras. De binnenstraat is autovrij en dus heerlijk en veilig voor kinderen om te spelen. De door de architect ontworpen erfscheidingen zorgen voor privacy. Door deze beslotenheid van de buitenruimtes ervaar je hier het echte patiogevoel.

Sfeer in de wijk Boddenkamp

Het bijzondere metselwerk doet denken aan een oude stadsmuur in een oud smal straatje in Italië. Het ultíeme Italiaanse gevoel. De binnenstraat is voorzien van veel groen, dit creëert een fijne en rustige sfeer. De rust in het Toscaanse Boddenkamp nodigt uit voor leven en ontmoeting op straat. De sfeer in het straatje straalt heerlijke dolce vita uit. 

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.