Woningen-
Aan de Dijk Deventer

Het oude Kloezeman terrein

In Deventer hebben wij een voormalig kwekerij aangekocht. De orchideeënkwekerij van Kloezeman was een begrip in Deventer. Het familiebedrijf is in 1839 opgericht en in 2020 sloot het bedrijf haar deuren. In een groene enclave in het hart van Deventer werden hier de mooiste bloemen geteeld en verkocht. De ontwikkeling aan de voormalige kwekerij is het sluitstuk van een herstructurering van de Rivierenwijk in Deventer die de afgelopen jaren heeft plaats gevonden.

Snippen aan de Dijk bestaat uit vijf deelprojecten waarin circa 165 woningen worden gerealiseerd. Het deelplan van 37 eengezinswoningen zijn inmiddels verkocht en opgeleverd. Hierin hebben wij eengezinswoningen gerealiseerd met een plat dak; twee- en drielaags met diverse uitbouwmogelijkheden.

Genieten van de stad én wonen tussen het groen

De locatiekenmerken komen terug in de nieuwe bestemming van de locatie. Stads én groen wonen in Deventer. Dat is uniek aan de locatie. Nabij het stadscentrum verrijst de nieuwe groene woonbuurt van Deventer. Binnen 10 minuten reisafstand bevindt zich het centrum, verschillende parkjes en de IJssel.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.