Officiële eerste handeling De Leemkuul

Op het voormalige terrein van Wijkcentrum de Leemkuul worden de 18 heerlijke woningen gebouwd in een speelse en groene omgeving. 

KOPERS EN WETHOUDER VERRICHTEN EERSTE HANDELING

Wethouder Jan van den Bosch verrichtte samen met o.a. de jongste en oudste koper en Evert van Kooten, directeur Hegeman Bouwgroep, de eerste handeling van het nieuwbouwproject De Leemkuul. De handeling bestond uit het op traditionele wijze met een oud-Hollandse houten heistelling slaan van de eerste paal. Nadien werd er door de nieuwe buren nog gezellig nagepraat met uitzicht op hun toekomstige woonplek  

WONEN IN HET GROEN

Het nieuwbouwproject omvat zes blokjes van drie huizen. Het gaat in totaal om twaalf hoekwoningen en zes tussenwoningen. Elk huis heeft een gezellige woonkamer met open keuken en een inpandige berging. Op de eerste verdieping komen drie slaapkamers en een badkamer. De woningen zijn inclusief sanitair en tegelwerk en exclusief keuken. Achter elk huis ligt een ruim terras met pergola. De architectuur is licht en luchtig, de omgeving biedt veel groen. De Veluwse natuur ligt op slechts een paar minuten lopen, het centrum van Ermelo op vijf minuten.

Toekomstige buren verzamelen zich rond om de oud-Hollandsche heistelling

Klaar voor het slaan van de eerste paal

Finale met vuurwerk 

naar overzicht