Contract 26 woningen Schuytgraaf / Onze Woning 3.0 getekend

Met op de achtergrond een impressie van de woningen ontworpen door 01-10 architecten is het contract getekend voor de realisatie van 26 sociale huurwoningen. De woningen worden in opdracht van Vivare in de wijk Schuytgraaf gerealiseerd.

René Hofsté (Hegeman Bouwgroep) en Erik Angenent (Vivare) schudden elkaar de hand

Onze Woning 3.0

Om continu te verbeteren moeten we continu experimenteren om er achter te komen wat dan precies beter is. Dit vraagt veel creativiteit van ons, onze ICB partners én onze opdrachtgevers om te komen tot Onze Woning 3.0. Onze Woning 3.0 is qua energieconcept wéér een stap duurzamer omdat wij niet stoppen met het continu verbeteren van de modulaire woning. Comfortabel, duurzaam, aantrekkelijk én betaalbaar zijn de uitgangspunten voor het ontwerp want het gaat om de eindgebruiker van de woning; de huurder. 

Enthousiaste huurders

Enthousiast volgen toekomstige bewoners de bouw van hun nieuwe woning en kijken uit naar het moment van sleuteloverdracht. Vanaf dat moment willen ze het liefst zo snel mogelijk hun woning betrekken. Daarom is het van belang om vooraf de huurders goed te informeren over het gebruik van hun woning en de installaties om zo het maximale rendement uit de installaties te halen. Het van meet af aan de bewoners te begeleiden bij het gebruik van hun woning komt niet alleen het wooncomfort maar ook de levensduur van de woning ten goede. 

Impressie van de woningen (01-10 architecten)

Ondertekening van het contract

naar overzicht