Diverse typologieën-
De Grutterij Zevenaar

In de nieuwe wijk Groot Holthuizen, buurtschap De Tol hebben, wij 20 woningen in verschillende woningtypes ontwikkeld. Ruime woningen met een bijzondere architectuur in een groene kindvriendelijke omgeving. 

Het echte dorpse leven

In buurtschap De Tol ervaar je het echte dorpse leven. Een fraaie woonomgeving waarin een ongedwongen sfeer en een gezellig contact met buren voorop staan. Het buurschap is rijk aan voorzieningen. De Grutterij is wonen in een groene omgeving gekenmerkt door rust en ruimte, gelegen op korte afstand van alle stadse gemakken van Zevenaar.

Bijzondere architectuur

De woningen hebben een ruime woonkeuken en worden inclusief een complete luxe keuken en sanitair opgeleverd. De vormgeving van de woningen is rijk gedetailleerd met mooie dakgoot en bijzonder vormgegeven kunststof kozijnen. Met goede materialen en kleuren ontstaat er een mooi geheel dat ook tijdloos is, waardoor de woningen op langere termijn hun waarde behouden. 

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.