Wethouder neemt kijkje op bouwplaats in Ede

Op de voormalige Simon Stevin Kazerne komen 26 villa’s gelegen aan de historische Sysseltselaan. De bouw is onlangs gestart, symbolisch door wethouder Peter de Pater vanuit de hijskraan gemarkeerd.Wethouder Peter de Pater verricht de officiële handeling vanuit de kraan. 

Unieke all-inclusive villa's

Royale woningen van ca. 160 m2 t/m 215 m2 met grote gevelopeningen aan de tuinzijde zodat binnen en buiten in elkaar overlopen. Voor mensen die een eigenzinnige stijl hebben en weten wat ze willen. Waar natuur, stad en architectuur samenkomen. Met leefruimtes die groot, open, licht en flexibel zijn en multi-functioneel gebruikt kunnen worden. Een woonkeuken, zitkamer, kantoor of bibliotheek, het kan allemaal! Het Braziliaanse metselwerk en  de verrassende gevelopeningen geven de woning een bijzondere uitstraling.

Interesse?

Nu de bouw is gestart wordt duidelijk hoe bijzonder de ligging van de woningen is. Een groene en historische omgeving met de Veluwe als achtertuin. Meer informatie hierover de verkoop van de woningen is te vinden op Heidestad; natuur stad en architectuur

naar overzicht