Serviceformulier

Via deze pagina kun je garantiemeldingen doen en vragen stellen. 

Deze pagina is voor garantiemeldingen en het stellen van vragen. Heb je een woningdossier bij HomeDNA, ga dan naar woningdossier.homedna.nl om je garantiemelding door te geven.

Vooraf graag even aandacht voor de volgende punten:

  • Lees aandachtig de van toepassing zijnde garantiebepalingen van Woningborg en eventuele gebruiksaanwijzingen. Dit voorkomt dat wij onderzoeks- en/of inspectiekosten in rekening moeten brengen, mocht een melding niet onder verantwoordelijkheid van Hegeman Bouwgroep vallen.
  • Geef een duidelijke omschrijving van het reparatieverzoek.
  •  Stuur duidelijke foto's mee die meer inzicht geven in het probleem. Samen met een duidelijke omschrijving versnelt dit het beoordelingsproces aanzienlijk.

Afwijzing van een melding en eventuele kosten

Het kan voorkomen dat tijdens onderzoek blijkt dat het herstelwerk buiten de garantievoorwaarden valt. Wij moeten dan de melding helaas afwijzen. Wij sturen een mail of melding via het 'Woningdossier' waarin staat beschreven om welke reden het reparatieverzoek is afgewezen.

Indien na inspectie of tijdens de uitvoering van de werkzaamheden blijkt dat het herstelwerk buiten de garantievoorwaarden valt, brengen wij de gemaakte kosten in rekening. De hoogte van deze kosten bedraagt minstens € 100,00 inclusief BTW. Dit is exclusief de kosten voor bijvoorbeeld inspectie, het verrichten van werkzaamheden door de behandelaar of inschakelen van externe partijen.

Reparatieformulier

Heeft u een woningdossier bij homeDNA?Reparatieverzoeken gemeld via het woningdossier kunnen beter en sneller in behandeling worden genomen.
Ga naar woningdossier.homedna.nl en log in.
Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan op het inlogscherm.

Klantgegevens

Gegevens reparatieverzoek

Bijlagen

Afspraak mogelijkheden

Wij komen graag bij u langs voor het reparatieverzoek wanneer u dit het beste uitkomt. Geef uw voorkeur aan. Meerdere opties zijn mogelijk.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag

Garantievoorwaarden


Dit formulier is voor één reparatieverzoek. Het verzoek dat u hier toevoegt wordt direct naar ons verzonden en zullen wij zo snel mogelijk in behandeling nemen.


Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.