Appartementencomplex Heemraadstraat

Nijmegen


  • Architecten:
    opZoom architecten
  • BVO:
    38 appartementen inclusief 2 penthouses
  • Type:
    Woningbouw, Gestapelde woningbouwIn Nijmegen ontwikkelen wij 38 middeldure huurappartementen inclusief 2 penthouses. De appartementen worden verdeeld onder twee gebouwen. De laagbouw bestaat uit 3 woonlagen en huisvest 12 driekamerappartementen. De twee gebouwen zijn verbonden doormiddel van een open en sfeervolle entree. Het hoogbouwcomplex bestaat uit 24 driekamerappartementen verdeeld over 6 woonlagen. De 7de verdieping bestaat uit 2 prachtige en ruime penthouses.

Omringd door natuur:

Om de twee appartementencomplexen is veel groen te vinden. Dit maakt het wonen in de gebouwen ook erg aangenaam, vanuit de appartementen ben je omringd door natuur. Het terrein is omgeven met beukenhagen. De appartementen op de begaande grond hebben een beschut terras met rondom hagen en heesters. Dit zorgt voor de nodige privacy en voor een ontspannen en natuurlijk gevoel.

Indeling:

Elke woonlaag beschikt over 4 appartementen, dit geldt voor de hoogbouw en laagbouw. De balkons van de appartementen zijn gesitueerd op de hoeken, dit heeft als resultaat dat de bewoners een geweldig uitzicht hebben maar ook veel privacy. De 7de verdieping is geheel ingericht voor de twee penthouses. Rondom de penthouses liggen terrassen, hierdoor zijn de penthouses verder terug gebouwd. Dit zorgt voor een prachtig uitzicht vanuit de penthouses.  

Locatie - Nijmegen


Vergelijkbare Projecten

Woningbouw

Gestapelde woningbouw