Eigentijdse
stadshuizen-
Cortile Oldenzaal

Aan de rand van het centrum van Oldenzaal ontwikkelen en realiseren wij Cortile, bestaande uit 23 woningen. Deze royale stadshuizen worden in verschillende variaties opgeleverd. Sommige woningen zijn split-level woningen, bij deze woningen verschillen de vloeren twee traptreden hoogte of er is een vide geplaatst . Verder worden er ook stadhuizen gerealiseerd met een indeling van 4 verdiepingen. De vele verdiepingen geven de perfecte mogelijkheid om een eigen indeling toe te passen op deze verdiepingen. 

Cortile

Alle woningen beschikken over een privétuin bij de woning. Bij de achterzijde van de woning is ook het gezamenlijke hof te vinden. Het hof is een prachtig groene omgeving met voldoende parkeergelegenheid voor alle bewoners.

Ambachtelijk metselwerk

Het metselwerk dat is toegepast is per woning verschillend. De ambachtelijke manier van metselen geeft de woningen een warme uitstraling. De woningen verschillen zelf ook van elkaar op basis van metselwerk, dit geeft alle woningen een eigen karakter.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.