Natuurlijk
stadsleven-
Heidestad Ede

Wonen op de grens van stad en natuur

In de nieuwe wijk Simon Stevin, op het voormalige kazerneterrein, komt Heidestad. Hier woont u letterlijk op de grens van stad en natuur. Binnen een paar minuten staat u op de prachtige hei óf in het hart van de bruisende stad Ede, met alle voorzieningen aanwezig.

Royale woningen

Voor mensen, die een eigenzinnige stijl hebben in wat ze willen. Waar natuur, stad en architectuur samenkomen. Royale woningen van ca. 160 m2 t/m 215 m2 met grote gevelopeningen aan de tuinzijde zodat binnen en buiten in elkaar overlopen en je het hele jaar kunt genieten van de tuin. Met leefruimtes die groot, open, licht en flexibel zijn en multifunctioneel gebruikt kunnen worden. Een woonkeuken, zitkamer, kantoor of bibliotheek, het kan allemaal! Elke woning heeft een bijzonder eigen karakter door de variatie in vormen, kappen, gevels en bakstenen.

Visie achter Heidestad

Heidestad is onderdeel van het natuurlijke landschap van het Kazerneterrein Simon Stevin. Via laanstructuren, houtwallen en Braziliaans metselwerk brengen we de historie en de natuur terug in de wijk.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.