Projectontwikkelaar

  • Almelo
  • Fulltime
  • HBO

Binnen Hegeman Bouwgroep heerst een open sfeer. We besteden voortdurend aandacht aan kennisontwikkeling en de persoonlijke groei van onze medewerkers. Door te werken aan vakmanschap en competenties onderscheiden onze mensen zich door hun grote betrokkenheid bij het proces, het bedrijf en onze opdrachtgevers. Als werkgever zijn we trots op ons personeel en zorgen we ervoor dat zij zich bij ons thuis voelen en kunnen werken aan hun eigen ontwikkeling. Zo kunnen we samen betekenis geven aan ruimte.

Daarom zijn we op zoek naar een gedreven projectontwikkelaar die zich helemaal thuis voelt in een functie veel met vrijheid en ruimte. Bij ons kun je creatief en met eigen inbreng werken, in lijn met onze visie en kernwaarden. We zoeken iemand die innovatief projecten ontwikkelt met behoud van onze bedrijfsidentiteit. Elke dag een beetje beter.

Je bent niet bang om op zoek te gaan naar verrassende mogelijkheden, zonder je te laten beperken door gewoonten of verwachtingen. Je voelt je comfortabel in een omgeving met weinig beperkingen en kunt goed omgaan met de ruimte die je krijgt. Daarnaast ben je een sterke teamspeler en communiceer je eenvoudig met verschillende belanghebbenden.

Bij ons is geen dag hetzelfde. De uitdagingen die je tegenkomt zijn uiteenlopend en vragen om een creatieve geest en een flexibele houding. Daarom is deze functie iets voor jou als je avontuurlijk ingesteld bent en met passie voorop loopt in de doorlopende zoektocht naar vernieuwing. Wij werken vanuit de overtuiging altijd de optimale oplossing te bieden voor onze kopers. Sluit je bij Hegeman Bouwgroep aan en laat jouw stempel achter in de wereld van de woningbouw.

Hierin herken jij jezelf:

  • Je hebt een HBO bachelor afgerond
  • Je hebt 2 à 5 jaar werkervaring opgedaan als projectontwikkelaar of een vergelijkbare functie bij een ontwikkelende bouwer.

We zijn erg benieuwd naar jouw visie! In een pitch van 10 minuten deel je met ons hoe jouw invulling eruitziet van betekenis geven aan ruimte. Wil je in aanmerking komen voor een uitnodiging? Laat dan onderin je CV en motivatie achter.

Vragen of twijfels met betrekking tot deze vacature? Neem contact op met Gerwin Schoterman op 06 – 51775486 of mail naar g.schoterman@hegemanbouwgroep.nl. Zie jij jezelf terug hierin? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.

Sollicitatieformulier

Je kunt via onderstaand formulier solliciteren voor de vacature Projectontwikkelaar.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.