Groot onderhoud en verduurzaming in Holten

In nauwe samenwerking met Viverion gaan we aan de slag met groot onderhoud en verduurzamen van 41 woningen in drie woningtypes aan de Churchillstraat in Holten. Het gehele proces vanaf de eerste opname tot en met de evaluatie van het project duurt tot september dit jaar. 

De werkzaamheden bestaan uit een intensieve renovatie van de buitenkant, oftewel de woningschil. Maar ook de binnenkant wordt grondig vernieuwd. Van het aanbrengen van brandwerende voorzieningen tot het vervangen van keuken, badkamer en toilet, de gehele woning komt aan bod. 


 

De start van ieder groot onderhoud- en renovatieproject en essentieel voor een efficiënte uitvoering is de warme opname. Warme opnames worden tegenwoordig geheel digitaal met behulp van een opname app uitgevoerd. Samen met de bewoner worden alle woningen uit een te renoveren complex bezocht en onderzocht op bijzonder- heden of specifieke kenmerken. Te denken valt hierbij aan bijvoorbeeld de aanwezigheid van zonneschermen, een uitbouw, de mate van isolatie of een reeds vernieuwde keuken.

        

Met o.a. warmtebeelden worden woningen in kaart gebracht. Op deze manier brengen we heel gedetailleerd elke woning in kaart. Een proces, stabiel en voorspelbaar door een vast dagritme waarbij geen onzekerheden bestaan en de hinder beperkt wordt. Met zorg en aandacht werken we samen aan een optimale resultaat voor zowel bewoners als de opdrachtgever. 

 

 
 
naar overzicht