NOM-keur voor NOM-appartementen concept

Tijdens Energy Up hebben Hegeman Bouwgroep en Löwik Installatietechniek als eerste in Nederland het NOM-keur op propositie uitgereikt gekregen voor het NOM-appartementen concept. Inmiddels is ook het NOM-keur op Toepassing bereikt!

Maarten Hommelberg (Stroomversnelling) reikt het certificaat uit aan Evert van Kooten tijdens Energy Up.

Voorspelbare hoge kwaliteit

NOM Keur zorgt voor een voorspelbaar hoge kwaliteit van Nul op de Meter-proposities voor woningen, appartementen en woongebouwen bij nieuwbouw en renovatie. Dat doet het door te kijken naar technische specificaties, kwaliteitsborging, documentatie, prestatiemetingen en de ervaringen van de eindgebruiker. NOM Keur legt de basis voor de prestatieafspraken tussen woningeigenaar en propositieaanbieder en maakt produkten onderling vergelijkbaar.

NOM Keur

Of een woning voldoet aan de eisen voor het NOM Keur, wordt getest op drie momenten: propositie, toepassing en levensduur. Dit zijn de drie fases van de reis die een goede NOM-propositie aflegt: van concept op de tekentafel van de aanbieder naar een Nul-op-de-meter-woning waarin geleefd wordt. (bron: Stroomversnelling.nl)

Betekenis geven aan de energietransitie

We zijn er trots op dat we als eerste in Nederland de eerste én tweede fase van het NOM-keur voor appartementen hebben ontvangen en werken gemotiveerd en vol passie verder om fase 3 ook te bereiken. Samen zijn we op weg om betekenis te geven aan de energietransitie. 

Gerjan Bloemendal en Evert van Kooten (Hegeman Bouwgroep) , Simon Verduijn (Stroomversnelling)

naar overzicht