NOM-Keur op Toepassing uitgereikt

Tijdens de Samenwerkdag van Stroomversnelling heeft Evert van Kooten (directeur Hegeman) het NOM-keur op Toepassing in ontvangst genomen voor het NOM-appartementen concept. Al eerder ontvingen wij het NOM-keur op Propositie. 

Ivo Opstelten (Stroomversnelling) overhandigt het NOM-keur Toepassing aan Evert van Kooten en Gerjan Bloemendal (Hegeman) 

ENERGIETRANSITIE

Sinds 2016 zijn wij samen met Löwik Installatietechniek lid van de Stroomversnelling. Stroomversnelling is een brede markt-gedragen coalitie van partijen die gezamenlijk hun schouders onder de energietransitie willen zetten. Partijen binnen Stroomversnelling zijn bereid kosten, kennis en menskracht te delen voor de ontwikkeling van een energieneutrale gebouwde omgeving door het realiseren van Nul-op-de-Meter woningen. 

NOM-Keur op Toepassing

Het NOM-Keur op Toepassing is uitgereikt voor het appartementencomplex wat wij gerealiseerd hebben voor woningbouwcorporatie Mitros.  Het complex is drie hoog en is het eerste appartementengebouw (nieuwbouw) in Nederland dat wordt opgeleverd met het NOM-Keurmerk. Het gaat om een zeer energiezuinige appartementen die evenveel energie opwekken als gebruiken. Dit is het resultaat van een aantal slimme toepassingen.

BETEKENIS GEVEN AAN DE ENERGIETRANSITIE

We zijn er trots op dat we als eerste in Nederland de eerste én tweede fase van het NOM-keur voor appartementen hebben ontvangen en werken gemotiveerd en vol passie verder om fase 3 ook te bereiken. Samen zijn we op weg om betekenis te geven aan de energietransitie. 

naar overzicht

Uitgelicht

Elke dag beter

NOM-keur voor NOM-appartementen concept

Tijdens Energy Up hebben Hegeman Bouwgroep en Löwik Installatietechniek als eerste in Nederland het NOM-keur op Propositie uitgereikt gekregen voor het NOM-appartementen concept. Inmiddels is ook het NOM-keur op Toepassing bereikt!


Lees verder

Opleverfeest in Utrecht

Op initiatief van huurdersvereniging BloM en met ondersteuning van woningbouwvereniging Mitros werd vrijdag jl. de opening van het appartementencomplex op de Veemarkt gevierd. Een uniek complex en het eerste appartementengebouw in Nederland wat voldoet aan de NOM Keur standaard. 


Lees verder