Samen met de buurt elektrisch rijden

We Drive Solar maakt elektrisch rijden met de kracht van de zon mogelijk. Dit is ontstaan vanuit een ambitie om 100% schone mobiliteit toegankelijk te maken voor iedereen. Ook voor de bewoners van Kas&CO.

De eerste Renault ZOE bij KAS&CO

Uniek cadeau

Hegeman Bouwgroep heeft de bewoners een uniek cadeau aangeboden. Zij kunnen drie jaar lang de auto elke maand vier uur gratis gebruiken, inclusief 50 kilometer. Zo kunnen de bewoners de deelauto gratis uitproberen.

Electrische deelauto voor gemeenschappelijk gebruik

De bewoners van de 32 woningen beschikken over een gemeenschappelijke binnentuin, gezamenlijk dakterras en een kas als gemeenschappelijke huiskamer. Iedereen die hier woont heeft ervoor gekozen om samen dingen te doen. Samen dingen te delen. De deelauto past heel goed binnen dit concept. Met een abonnement en een applicatie kunnen de auto's, een Tesla 3 en een Renault ZOE, worden gereserveerd.

Meer weten?

Heeft u interesse of wilt u meer weten over KAS&CO? Hier vindt u meer informatie over dit spraakmakende project. Meer informatie over deelauto’s? Kijk dan op de website van We Drive Solar.

Tesla 3, deelauto bij Kas&CO

naar overzicht