Hegeman Bouwgroep treft maatregelen ter voorkoming van corona

De maatregelen rondom het Coronavirus zijn sinds 23 maart 2020 door de overheid aangescherpt. Met dit bericht willen wij u informeren over de maatregelen vanuit Hegeman Bouwgroep die voor u en onze medewerkers van belang zijn.

Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Wij volgen hierbij het advies van de Nederlandse regering. Zowel telefonisch als per e-mail blijven onze medewerkers bereikbaar. Hebt u vragen of kunt u onze medewerker niet bereiken, neem dan contact op via het algemene telefoonnummer 0546 - 45 45 41 (tussen 08:30 en 12:30 uur) of per e-mail via info@hegemanbouwgroep.nl.

Fysieke afspraken en bijeenkomsten die niet noodzakelijk zijn, zowel intern als extern, zijn of worden verplaatst of omgezet naar een online omgeving. Hiervoor maken we gebruik van Microsoft Teams. In overleg kunnen we ook gebruik maken van een andere online meeting tool die uw voorkeur heeft.

Onze vestigingen zijn beperkt open voor medewerkers die noodzakelijke werkzaamheden op kantoor hebben. Op basis van het door de overheid gekozen scenario houden wij waar het mogelijk en verantwoord is de bouwplaatsen open. Dit met in achtneming van alle preventieve maatregelen. Er zullen geen overleggen en/of bijeenkomsten in keten worden gehouden en bij pauzes zal de 1,5 meter afstand in acht gehouden worden.

De maatregelen rondom het bestrijden van het Coronavirus hebben natuurlijk uitwerking op onze sector en werkzaamheden. Wij vragen uw begrip hiervoor. Wij sluiten dit bericht af met onze slogan, die in deze situatie een extra dimensie krijgt: "Betekenis geven aan ruimte".

naar overzicht